28/02/2020 12:33:51

Ανατροπή στα Καλύβια: Δυο μέρες ήταν νεκροί οι τέσσερις άντρες από σόμπα υγραερίου

Ανατροπή στα Καλύβια: Δυο μέρες ήταν νεκροί οι τέσσερις άντρες από σόμπα υγραερίου - Media

 

Ανατρεπτικά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν για τον θάνατο τεσσάρων ανδρών από το Πακιστάν σε δωμά πτηνοτροφικής μονάδας στα Καλύβια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, ο ένας εκ των τεσσάρων αντρών ήταν φύλακας και εργάτης στη μονάδα, η οποία δεν λειτουργούσε την τρέχουσα περίοδο, λόγω εργασιών απεντόμωσης. Την Τετάρτη είχε καλέσει άλλους τρεις ομοεθνείς του για να περάσουν μαζί το βράδυ και άναψαν μια σόμπα υγραερίου για να ζεσταθούν.

Πριν κοιμηθούν, έσβησαν τη σόμπα, από την οποία όμως υπήρχε διαρροή γκαζιού με συνέπεια να εισπνεύσουν το αέριο κατά τη διάρκεια του μοιραίου ύπνου.

Ένας φίλος τους προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί τους τις επόμενες ώρες, αλλά δεν τα κατάφερε, ανησύχησε και ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές. Στη συνέχεια, άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν την Παρασκευή στους χώρους της μονάδας, στην πλατεία Ανθυπολοχαγού Βασιλείου Φιλίππου στα Καλύβια και εντόπισαν νεκρούς τους τέσσερις αλλοδαπούς, οι ηλικίες των οποίων κυμαίνονταν μεταξύ 25 και 40 ετών.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.