search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:11
MENU CLOSE

Η Αυστραλία στις φλόγες, ο πρωθυπουργός στη… Χαβάη για διακοπές

20.12.2019 19:38
Η Αυστραλία στις φλόγες, ο πρωθυπουργός στη... Χαβάη για διακοπές - Media
 
Να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες της Αυστραλίας υποχρεώθηκε ο πρωθυπουργός της χώρας, Σκοτ Μόρισον, ο οποίος έκανε διακοπές στη Χαβάη την ίδια στιγμή που η Νέα Νότια Ουαλία είναι τυλιγμένη στις φλόγες.
 
Ο Μόρισον, σε μια επίδειξη πλήρους αποκοπής από την πραγματικότητα, υποχρεώθηκε να επιστρέψει από τις… διακοπές του όταν έγινε γνωστό ότι δύο εθελοντές πυροσβέστες έχασαν τη ζωή τους δίνοντας μάχη με τις πυρκαγιές.
 
«Λυπάμαι πολύ αν προσέβαλλα πολλούς από τους Αυστραλούς πολίτες που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές, που πήρα την άδειά μου αυτό τον καιρό» είπε ο Μόρισον, ο οποίος επιστρέφει από τη Χαβάη το Σάββατο.
 
Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής πέρασε τη νύχτα παρηγορώντας τις οικογένειες των νεκρών, ενώ η πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας κηρύχθηκε σε επταήμερη κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς 2.000 πυροσβέστες δίνουν μάχη με περισσότερες από 100 φωτιές.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:10