search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:57
MENU CLOSE

Σκάνδαλο σε φυλακή: Δεσμοφύλακας γύριζε ερασιτεχνικό πορνό με κατάδικο (Photos)

23.12.2019 19:16
Σκάνδαλο σε φυλακή: Δεσμοφύλακας γύριζε ερασιτεχνικό πορνό με κατάδικο (Photos) - Media

 

Σε 12 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε μια δεσμοφύλακας, η οποία γυρνούσε σεξουαλικά βίντεο με κρατούμενο, ενώ βρισκόταν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για ένοπλες ληστείες που είχε διαπράξει.

Η 27χρονη Ayshea Louise Gunn, 27 φυλακίστηκε όταν μαθεύτηκε η σεξουαλική της σχέση διάρκειας τεσσάρων μηνών με τον φυλακισμένο Khuram Razaq, σε φυλακές στην Ουαλία.

Το ζευγάρι αντάλλαξε ακατάλληλα βίντεο και εικόνες, μερικά από τα οποία μεταδόθηκαν μέσω διαδικτύου, ενώ ο φυλακισμένος βρισκόταν στη φυλακή Berwyn στο Wrexham.

Η 27χρονη, η οποία έχει πτυχίο στην εγκληματολογία και την ψυχολογία, ερωτεύτηκε τον Razaq, αφού ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της επίσης δεσμοφύλακας την απατούσε.

Επικοινώνησε με τον φυλακισμένο πάνω από 1.200 φορές μέσω τριών ξεχωριστών τηλεφωνικών αριθμών και μετέφερε λαθραία αντικείμενα για αυτόν στη φυλακή, σύμφωνα με τη Daily Post.

Ορισμένες από τις κλήσεις έγιναν μέσω τρίτου στο Μπέρμιγχαμ για να καλυφθούν τα ίχνη της και σε άλλες περιπτώσεις παρίστανε κάποιον άλλοόταν τηλεφώνησε στο κινητό του τηλέφωνο.

Η Gunn του αγόρασε ρούχα, έβαλε στοιχήματα γι ‘αυτόν και του έφερε ένα smartwatch στη φυλακή για να το χρησιμοποιεί και του έδωσε 1.500 βρετανικές λίρες.

Η κοπέλα παρακολουθούσε μαθήματα κατάρτισης όταν άρχισε τη δουλειά στις φυλακές και ήξερε συνειδητά ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος.

Μόλις καταδικάστηκε η 27χρονη, ο Razaq καταδικάστηκε σε επιπλέον οκτώ μήνες κράτησης στη φυλακή του Buckley Farm.

Ομολόγησε για δύο αδικήματα, για κατοχή συγκεκριμένου αντικειμένου μέσα σε φυλακή, δηλαδή ενός κινητού τηλεφώνου, μεταξύ 27 Αυγούστου και 10 Νοεμβρίου 2018.

Παραδέχθηκε επίσης ότι διέθετε ένα συγκεκριμένο σύστημα ικανό να μεταδίδει ή να λαμβάνει εικόνες, ήχους ή πληροφορίες, συγκεκριμένα ένα smartwatch, τον Νοέμβριο του 2018.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:56