search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:21
MENU CLOSE

Στο Mega με δική της εκπομπή η Σάσα Σταμάτη

27.12.2019 16:14
Στο Mega με δική της εκπομπή η Σάσα Σταμάτη - Media

 

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά σχεδιασμός του προγράμματος του Mega.

Το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινακη αναμένεται να βγει στον αέρα στις Αρχές του 2020 και οι ιθύνοντες προσδοκούν το καλύτερο δυνατό αποτελέσμα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι το Mega έχει γράψει τη δική του ιστορία προτού κατεβάσει ρολά τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2018.

Ήδη έχει αρχίσει να διαμορφώνεται το πρόγραμμα του καναλιού όπου θα κυριαρχεί η ενημέρωση. Θα υπάρχουν ασφαλώς και οι απαραίτητες πινελιές στο πρόγραμμα από τις σειρές του παλαιού Mega που έχει αγαπήσει ιδιαίτερα το κοινό.

Η ταινιοθήκη αποτελεί μεγάλο «όπλο» του καναλιού που ευελπιστεί να κερδίσει το κοινό με το καλημέρα.

Τελευταία προσθήκη στο πρόγραμμα του καναλιού είναι της Σάσας Σταμάτη. Η ξανθιά δημοσιογράφος εργάζεται στα «Παραπολιτικά» ενώ μέχρι τα μισά της περασμένης σεζόν παρουσίαζε δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Η δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου όπου και αποκάλυψε τα επαγγελματικά της σχέδια.

Όπως σημείωσε σχετικά θα παρουσιάσει δική της βραδινή εκπομπή στο Mega όπου θα γίνονται συνεντεύξεις. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σάσα Σταμάτη είχε συμφωνήσει και με το One προκειμένου να κάνει στο κανάλι εκπομπή αλλά εκείνο μετά τις εξελίξεις με την ταινιοθήκη και το σήμα του Mega θα συνεχίσει να βγάζει πρόγραμμα μέσω διαδικτύου.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:13