search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:44
MENU CLOSE

Ανδρέας για Θάνο Μικρούτσικο: «Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα» (Photo)

29.12.2019 08:26
Ανδρέας για Θάνο Μικρούτσικο: «Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα» (Photo) - Media

 

Με δέκα λέξεις και μια φωτογραφία από το παρελθόν αποφάσισε να αποχαιρετήσει ο Ανδρέας Μικρούτσικός τον αγαπημένο του αδερφό Θάνο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

«Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κάτω από μία φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου από τα νιάτα του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον Μάιο του 2018 είχε εκφράσει τη στήριξή του στον αδερφό του δείχνοντάς του ότι τον στηρίζει και τον θαυμάζει για τον δύσκολο αγώνα που δίνει.

Η παλιά ανάρτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Θάνο Μικρούτσικο: «Αγαπάω τον αδελφό μου όχι μόνο γιατί είναι αδελφός μου αλλά γιατί είναι σε όλα μοναδικός Ανθρωπος!» είχε γράψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάτω από τη φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου να παίζει μουσική σε αρχαίο θέατρο της Ελλάδας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:43