search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:10
MENU CLOSE

Τζόυς Ευείδη: Μου έχουν προτείνει να κάνω Playboy – Νόμιζα ότι θα βγει ο Φερεντίνος

05.01.2020 11:55
Τζόυς Ευείδη: Μου έχουν προτείνει να κάνω Playboy - Νόμιζα ότι θα βγει ο Φερεντίνος - Media

 

Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό του “Έλα Χαμογέλα” και μίλησε για τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα και τη μεγάλη επιτυχία του “Καφέ της Χαράς”.

Οι αντιδράσεις του κόσμου μετά την προβολή του “Καφέ” είναι αμέτρητες και την συγκινούν προσπαθώντας να απαντά, όσο είναι δυνατόν.

“Λαμβάνω πολύ συγκινητικά μηνύματα για το Καφέ της Χαράς”, είπε η Τζόυς Ευείδη.

Αποκάλυψε τη συγκίνηση όλων των συντελεστών, όταν συναντήθηκαν ξανά στα γυρίσματα για τη σειρά:

Όταν βρεθήκαμε για να κάνουμε την πρώτη ανάγνωση γίναμε κομμάτια”.

Η εκπομπή της έκανε έκπληξη προβάλλοντας ένα απόσπασμα από την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση το 1985, που έπαιξε στη σειρά “Καπνισμένος Ουρανός” υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Κουτσομύτη.

Με αυτήν την αφορμή, η ηθοποίος αναφέρθηκε σε ένα από τα τότε ευτράπελα, όταν ο σκηνοθέτης της φώναξε σε κάποιο γύρισμα:

“Τι γκαρίζεις παιδάκι μου στο θέατρο νομίζεις ότι βρίσκεσαι;”

Η τηλεόραση φαίνεται πως ήταν σταθμός στη ζωή της, καθώς θεωρεί ότι μέσα από αυτή της δόθηκε η ευκαιρία να παίξει στα μεγάλα θέατρα, ειδικά μετά τη συμμετοχή της στο “Ρετιρέ”.

“Χρωστάω πάρα πολλά στην τηλεόραση. Και χρωστάω την πορεία μου στο θέατρο φυσικά”.

“Το θέατρο άρχισε να μπαίνει σε ένα δρόμο και μια ρότα μετά το ‘Ρετιρέ’. Μετά το ‘Ρετιρέ’ με πήρε ο Κιμούλης ας πούμε”, είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη στενή σχέση που έχει με τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά.

“Με το Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά έχουμε μεγάλο δέσιμο. Είναι και οι δυο τεράστιο κεφάλαιο της ζωής μου. Δουλεύω ακόμα σε ένα μεγάλο ποσοστό χάρη σε αυτούς”, τόνισε.

Αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς γίνονται με τα αυθεντικά πρώτα ντεκόρ και συνεχώς σε διαφορετικά μέρη, από την Καρυά Αργολίδας και τον Κουβαρά μέχρι τα Κιούρκα και το Κουκάκι, πάντα παίζοντας υπό αντίξοοες συνθήκες… ρίχνοντας και το “καρφάκι” της στο κανάλι που τους ανάγκασε να επισπεύσουν το πρώτο επεισόδιο για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Τι είναι αυτό που της αρέσει τόσο πολύ στη σειρά;

“Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το Καφέ της Χαράς από την πρώτη μέρα είναι ότι είναι μια σύγχρονη ηθογραφία”, παραδέχοντας πως έχει απορρίψει ρόλους που διαφωνούσε μέσα της ηθικά.

Για εκείνη ο τρόπος που γράφεται ένα κείμενο έχει πολύ μεγάλη σημασία στο πως θα τον υποδυθεί ο ηθοποιός στη συνέχεια.

“Μεγάλοι συγγραφείς όπως ο Ρώμας, η Χατζησοφιά, ο Ρέππας, ο Παπαθανασίου, ο Ρήγας, ο Αποστόλου, ο Καπουτζίδης, ο Πετρόπουλος πετυχαίνουν να ρέει ο λόγος πολύ. Όταν μαθαίνεις ένα κείμενο πανεύκολα, σημαίνει ότι είναι καλογραμμένος”, δήλωσε.

Στη συνέχεια μας αποστόμωσε φανερώνοντας πως της έχει γίνει πρόταση να ποζάρει στο Playboy.

“Νόμιζα θα βγει ο Φερεντίνος όταν το άκουσα”, είπε και συνέχισε: “Δεν μπήκα στη διαδικασία, εγώ ξεβράκωτη; Δεν πας καλά”! Βέβαια, όπως είπε το έχει κάνει, αλλά μόνο για τις ανάγκες ενός πολύ σοβαρού ρόλου¨.

Στην προσωπική ζωή της δεν άφησε ποτέ το περιθώριο σε σύντροφο να της “υπαγορεύσει” ποιο ρόλο θα αναλάβει και ποιον όχι.

“Δεν πας καλά!  Η δουλειά είναι ο πρώτος γκόμενος”, είπε.

Στις σχέσεις της δεν είναι η παραδοσιακή γυναίκα που θα έχει τον άντρα πασά, αν και χαρακτηρίζει τον εαυτό της “δοτικό και “δουλικό” ως προς τους γύρω της:
“Είμαι πολύ ‘μαμά’ από μέσα μου και τους έχω λίγο παιδάκια μου όλους”.

Για τη νέα χρόνια δε θα ήθελε να αλλάξει κάτι, καθώς είναι πολύ χαρούμενη με τα πράγματα ως έχουν και φυσικά με την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά.

Πηγή: znews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48