search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:05
MENU CLOSE

Αναβρασμός στο One: Η έρευνα, τα …σιγουράκια και η συμφωνία Μαρινάκη

05.01.2020 19:22
Αναβρασμός στο One: Η έρευνα, τα ...σιγουράκια και η συμφωνία Μαρινάκη  - Media

 

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο ΟΝΕ το διάστημα αυτό καθώς ο χρόνος περνάει και ακόμα δεν έχουν καταλήξει εντελώς στο ποιες εκπομπές θα βγουν στον αέρα.

Πάντως, μετά τους δημοσιογράφους και παρουσιαστές που αλλάζουν ώστε να είναι συμβατοί με την εικόνα του MEGA, φαίνεται πως θα υπάρξουν αλλαγές και σε επίπεδο στελεχών.

Κάποιοι ήδη αισθάνονται τις καρέκλες τους να… τρίζουν κι αυτό γιατί έρευνα που διεξήθη για λογαριασμό του καναλιού δείχνει ότι αυτό που λείπει είναι δυνατά ονόματα. 

Λίγες εκπομπές και τα μόνα σίγουρα είναι τα πρόσωπα των δελτίων ειδήσεων Αναγνωστοπούλου, Τζίμα και Γεραντώνη.

Τα καλύτερα και μεγαλύτερα έρχονται από Σεπτέμβριο στο κανάλι.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος ασχολείται προσωπικά με το κανάλι εξασφάλισε συμφωνία με μεγάλο κινηματογραφικό στούντιο που αποτιμάται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ και που μαζί με την ταινιοθήκη του MEGA θα προκαλέσει πονοκέφαλο σε κάποιους αν δεν το έχει κάνει ήδη.

Πηγή: tvnea.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:04