search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:32
MENU CLOSE

Ρούλα Κορομηλά: Η σκληρή απάντησή της στη Βάνα Μπάρμπα

08.01.2020 08:05
Ρούλα Κορομηλά: Η σκληρή απάντησή της στη Βάνα Μπάρμπα - Media

 

Την απάντησή της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έδωσε η Ρούλα Κορομηλά στη Βάνα Μπάρμπα η οποία το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» είχε πει τα εξής:

«Η Ρούλα είναι θρύλος αλλά με εκνεύρισε όταν μίλησε για τα νέα παιδιά. Στεναχωρήθηκα για την έλλειψη γενναιοδωρίας. Σίγουρα έχουν ένα άγχος παραπάνω αλλά, ρε φίλη, ξεχνάς το δικό σου άγχος; Όταν πηγαίναμε και κάναμε τις εκπομπές, μας έστηνες 100 ώρες να περιμένουμε στη γωνία να δούμε ποιο φως σου πάει περισσότερο. Αν μη τι άλλο τα νέα κορίτσια, που επίσης έχουν αυτό το άγχος, δεν τα κάνουν αυτά. Θα ήθελα την Ρούλα να είναι πιο γενναιόδωρη επειδή είναι χορτάτη».

Η Ρούλα Κορομηλά, φυσικά, δεν άφησε αναπάντητα αυτά τα σχόλια…

«Γούστο μου και καπέλο μου! Έγραψε σε άνάρτησή της η παρουσιάστρια, συμπληρώνοντας: «Δεν είμαι ο άνθρωπος που αδιαφορεί για τη γνώμη των άλλων αλλά καμιά φορά το μόνο που πρέπει να ακούμε είναι η φωνή της καρδιάς μας κι αυτό που προστάζει η ψυχή μας! Μην το βάζετε κάτω, μην παραιτείστε!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:28