search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:34
MENU CLOSE

Ο Πάπας Φραγκίσκος ξαναχτυπά: «Μη με δαγκώσεις» είπε σε καλόγρια (Photo)

08.01.2020 13:52
Ο Πάπας Φραγκίσκος ξαναχτυπά: «Μη με δαγκώσεις» είπε σε καλόγρια (Photo) - Media
 
Ευκαιρία να αστειευτεί σχετικά με το επεισόδιο με την πιστή που του τράβαγε το χέρι και αναγκάστηκε να τη χτυπήσει βρήκε ο πάπας Φραγκίσκος κατά την καθιερωμένη γενική ακρόαση της Τετάρτης στο Βατικανό.
 
Δεδομένου ότι η αντίδρασή του είχε προκαλέσει διάφορα σχόλια, ο ποντίφικας ήπιε το παραδοσιακό λατινοαμερικανικό αφέψημα ματέ, ευχήθηκε χρόνια πολλά σε δυο δίδυμες και έβγαλε «σέλφι» με πιστούς.
 
Το πράγμα έγινε πιο ενδιαφέρον, όταν αφρικανή καλόγρια του ζήτησε να του δώσει το χέρι και να τον αγκαλιάσει, με τον Φραγκίσκο να της λέει αστειευόμενος: «Φοβάμαι! Εγώ θα σε φιλήσω, αλλά εσύ κάτσε ήσυχη, μην με δαγκώσεις».
Όπως μετέδωσαν τα ΜΜΕ του Βατικανού, ο πάπας δεν είχε δίπλα του προσωπική ασφάλεια (κατά την πάγια επιθυμία του) και ο εναγκαλισμός πραγματοποιήθηκε χωρίς καμία «απρόβλεπτη εξέλιξη».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:24