search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:22
MENU CLOSE

Στις 31 Μαρτίου έρχεται στην Ελλάδα το Disney+ (Video)

13.01.2020 08:34
Στις 31 Μαρτίου έρχεται στην Ελλάδα το Disney+ (Video) - Media

 

Μέσα στο 2020 θα γίνει επιτέλους διαθέσιμο και στην Ελλάδα το Disney+, η streaming πλατφόρμα της Disney.

Oπως αναφέρουν Τα Νέα, στις 31 Μαρτίου το Disney+ θα κάνει πρεμιέρα σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και άλλες χώρες της ΕΕ που θα ανακοινωθούν σύντομα – η δική μας θα είναι μία από αυτές.

Η Disney ανακοίνωσε με ένα βίντεο το νέο περιεχόμενο που έρχεται στην πλατφόρμα το 2020, και περιλαμβάνει μια μικρή έκπληξη: Τη σειρά της Marvel «WandaVision», που αναμενόταν στις οθόνες το 2021 αλλά τελικά θα τη δούμε φέτος.

Το 2020 στο Disney+ θα φέρει εκτός από τη δεύτερη σεζόν του «The Mandalorian» και δύο σειρές της Marvel (η άλλη είναι το «Falcon and the Winter Soldier»), τα live action ριμέικ της Disney που είδαμε το 2019 στους κινηματογράφους («Αλαντίν» και «Βασιλιά των Λιονταριών») και πολύ ακόμη νέο περιεχόμενο που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:22