search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:34
MENU CLOSE

Η Ρίτα Όρα ανεβάζει γυμνή selfie και προκαλεί… πανικό (Photo)

14.01.2020 16:01
Η Ρίτα Όρα ανεβάζει γυμνή selfie και προκαλεί... πανικό (Photo) - Media
 
H Ρίτα Όρα, η 29χρονη αλβανικής καταγωγής από την Πρίστινα, Βρετανή τραγουδίστρια βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στα «πάνω» της και φροντίζει κάθε τόσο να κάνει κινήσεις που τη διατηρούν στη δημοσιότητα.
 
Τελευταίο «χτύπημά» της μια ολόγυμνη φωτογραφία της που ανέβασε στο διαδίκτυο και η οποία σε χρόνο μηδέν έγινε viral (η Ρίτα την ανέβασε ως Instagram Story, οπότε έμεινε ονλάιν μόνο για 24 ώρες).
Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, η τραγουδίστρια φρόντισε να καλύψει κάποια επίμαχα σημεία με emoji φραουλίτσες, ενώ τα γράμματα «ΖΖΖΖ» μάλλον υπονοούν ότι η Ρίτα ετοιμαζόταν για ύπνο όταν τράβηξε τη selfie.
 
Πρόσφατα, η τραγουδίστρια είχε ένα… πρόβλημα με τα ρούχα της (ο αέρας σήκωσε το φόρεμά της και… έδειξε πολλά πράγματα), οπότε δεν αποκλείεται η φωτογραφία να είναι μια παιχνιδιάρικη απάντηση στο «ατύχημα».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31