search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:48
MENU CLOSE

Χρήστος Ζαμπούνης: Η Μέγκαν φταίει για όλα, ο Χάρι σέρνεται πίσω της

15.01.2020 21:44
Χρήστος Ζαμπούνης: Η Μέγκαν φταίει για όλα, ο Χάρι σέρνεται πίσω της - Media

 

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να «παραδώσουν» τους τίτλους τους και να σταματήσουν να δραστηριοποιούνται ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Στον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσαν την περασμένη Τετάρτη (8/1) ότι σχεδιάζουν να εργαστούν για να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι», μοιράζοντας τον χρόνο τους μεταξύ Αμερικής και Αγγλίας.

Ο Χρήστος Ζαμπούνης, δημοσιογράφος που ασχολείται με τα θέματα της βασιλικής οικογένειας, και ο οποίος είναι από τους ελάχιστους Ελληνες, που έχει δώσει το «παρών» σε εκδηλώσεις στο Μπάκιγχαμ, μιλώντας στο ethnos.gr, αναλύει τα όσα έγιναν τα τελευταία 24ωρα. «Ο Χάρι δεν σεβάστηκε όχι μόνο τη γιαγιά του αλλά ούτε και τον βρετανικό λαό, ο οποίος τον πλήρωνε όλα αυτά τα χρόνια για να κάνει μία δουλειά. Ο καθένας τους είναι επικεφαλής πολλών φιλανθρωπικών δράσεων. Θα θυμάστε τους αγώνες “Invictus” (Tα Invictus Games είναι ένα αθλητικό γεγονός που γίνεται κάθε χρόνο και αποτελεί ιδέα του πρίγκιπα Χάρι. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις για τραυματίες βετεράνουν πολέμων). Ο Χάρι είναι βετεράνος του πολέμου του Αφγανιστάν, όπου πήγε δυο φορές. Είναι πρόεδρος ενός οργανισμού που ασχολείται με τους τραυματίες βετεράνους Βρετανούς στρατιώτες. Η βασιλική οικογένεια εργάζεται όλη μέρα και αντιπροσωπεύει το στέμμα. Είναι μια δουλειά», τόνισε και συνέχισε: «Φαίνεται πως η Μέγκαν δεν ήθελε πλέον να κάνει αυτή τη δουλειά. Η ηθοποιός ήταν καταλύτης για να παρθεί αυτή η απόφαση. Όσο κι αν ο Χάρι ήταν ατίθασος και χαρωπό παιδί δεν θα έκανε από μόνος του μία τέτοια κίνηση».

«Η απόφαση της Βασίλισσας ήταν αναπόφευκτη. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. Σεβάστηκε την επιθυμία του εγγονού της. Ούτως ή άλλως, η παραίτηση δεν αποτελεί απειλή για τον βρετανικό λαό. Απλά, είναι κάτι θλιβερό και άσχημο. Παράλληλα, για την Βασίλισσα είναι και μία ανακούφιση γιατί θέλει να κόψει τον προϋπολογισμό για τα βασιλικά μέλη, που πληρώνει ο λαός», υπογραμμίζει ο Χρήστος Ζαμπούνης.

«Την ημέρα που έγινε ο γάμος τους, ένιωσα έναν δισταγμό γι’ αυτή την ανόμοια ένωση. Αν ο Χάρι είχε παντρευτεί μία κοπέλα από την Αγγλία δεν θα συνέβαινε αυτό, καθώς θα είχαν τις ίδιες αξίες. Γενικά, από celebrity να γίνει κάποιος royal είναι πολύ δύσκολο έως και ακατόρθωτο. Η Μέγκαν ήρθε, πήρε τον τίτλο της Δούκισσας και μετά παραιτήθηκε. Τι θα πει δεν μου αρέσει; Δεν ήξερες από πριν πού θα πας; Αφού ρώτησες! Τι θα πει ότι τώρα άλλαξα γνώμη;», αναρωτιέται ο ειδικός σε θέματα Savoir Vivre.

«Η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει καμία σχέση με τη Μέγκαν. Είναι τύπος και υπογραμμός. Ακολουθεί πιστά το βασιλικό πρωτόκολλο και δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Υπάρχουν στοιχεία για να είμαι κατηγορηματικός πως η Μέγκαν κρύβεται πίσω απ’ όλη αυτή την ιστορία. Όταν οι αυλικοί και συνεργάτες της Μέγκαν παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλον, καθώς είναι ιδιότροπη και παράξενη, τότε σίγουρα υπάρχει θέμα», σημειώνει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24