search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:39
MENU CLOSE

Tsitsipas Souvlaki: Η κίνηση του για να μαζέψει χρήματα για τις φωτιές στην Αυστραλία (photos)

16.01.2020 16:13
Tσιτσιπάς: Πέρασε στα ημιτελικά της Μασσαλίας και «βλέπει» τελικό  - Media

 

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με το «Tsitsipas Souvlaki», καθώς μαζεύει χρήματα για τους πυρόπληκτους της Αυστραλίας.

Πέρσι τέτοιον καιρό, ένα εστιατόριο στη Μελβούρνη, που αποτελεί διάσημο στέκι για τους Έλληνες της Αυστραλίας, είχε υποσχεθεί ότι θα δημιουργήσει ένα σουβλάκι με το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά, σε περίπτωση που εκείνος προκριθεί επί του Ρότζερ Φέντερερ στους «8» του Αυστραλιανού Όπεν.

Σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το καθήκον του και οι «Σταλακτίτες» με τη σειρά τους το δικό τους, καθώς ονόμασαν ένα από τα δημιουργήματά τους «Τσιτσιπάς», βάσει των επιθυμιών του ίδιου του αθλητή.

Έτσι, λοιπόν, το «Tsitsipas Souvlaki» είναι στο μενού του συγκεκριμένου εστιατορίου και αυτό περιέχει αρνί, ντομάτα, τζατζίκι, βασιλικό, ρόδι μέντα, φέτα, πατάτες και τσίλι.

TSITSIPAS

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα greekherald.com.au, το σουβλάκι αυτό θα χρησιμοποιηθεί και για κάτι πιο σημαντικό από την ικανοποίηση της όρεξης των θαμώνων του εστιατορίου, καθώς όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν στους πυροπαθείς της Αυστραλίας, με τη χώρα να αντιμετωπίζει μια ατελείωτη καταστροφή.

Τη «σύμπραξη» επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο μετά τη νίκη του στη φιλική αναμέτρηση με τον Ματέο Μπερετίνι στο «Kooyong Classic», ένα φιλανθρωπικό τουρνουά που διεξάγεται μεταξύ 14 και 16 Ιανουαρίου στη Μελβούρνη για την ενίσχυση των ανθρώπων που έχουν πληγεί από τα πύρινα μέτωπα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:39