search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:27
MENU CLOSE

Αυτιάς: Ο κακός ο λύκος Κατρούγκαλος, και η καλή Κοκκινοσκουφίτσα ….Βρούτσης (Video)

20.01.2020 09:54
Αυτιάς: Ο κακός ο λύκος Κατρούγκαλος, και η καλή Κοκκινοσκουφίτσα ….Βρούτσης (Video)  - Media

 

Σαν παιδικό παραμύθι παρουσίασε το νέο ασφαλιστικό νόμο και τις αυξήσεις ή τις μειώσεις που αυτό θα φέρει ο γνωστός για τις γαλάζιες του αποχρώσεις δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς.

Στα παραδείγματα που έδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι την Κυριακή το βράδυ ο Γιώργος Αυτιάς, έλεγε χαρακτηριστικά: «Ο καλός Βρούτσης, έδωσε αύξηση 120 ευρώ. Όμως πετιέται από την μαύρη τρύπα ο κακός Κατρούγκαλος και σου λέει ωωπ, μου χρωστάς με την προσωπική διαφορά 80 ευρώ, κα ενώ η καλή μας η κυβέρνηση ήθελε να δώσει στον συνταξιούχο και τα 120 ευρώ τελικά του δίνει μόνο τα 40».

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Αυτιάς ήθελε να κατέβει ως ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, ο νυν πρωθυπουργός όμως τον εκοψε, αντιπροτείνοντας του να κατέβει σε όποια περιφέρεια ήθελε στις εθνικές εκλογές. Ο ίδιος, τότε, δήλωσε πικραμένος με την απόφαση του κ, Μητσοτάκη. Μάλλον η πίκρα του πέρασε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:21