search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:00
MENU CLOSE

«Βόμβα» Ερντογάν: Συζητήσεις με την Ιταλία για τις γεωτρήσεις στη Μεσόγειο (Video)

20.01.2020 18:02
Ερντογάν για Κόμπι: «Ενέπνευσες αμέτρητους αθλητές» - Media

 

Oι νέες δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί γεωτρήσεων στη Μεσόγειο και συγκεκριμένα στη θαλάσσια ζώνη της Λιβύης προκαλούν προβληματισμό. Και αυτό διότι ο Σουλτάνος βάζει στο κάδρο και την Ιταλία. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Open TV στην Κωνσταντινούπολη Μαρία Ζαχαράκη ο Ερντογάν αναφέρθηκε σε κάποιες επαφές που έχουν Ρώμη και Άγκυρα για πραγματοποίηση γεώτρησης ανοιχτά της Λιβύης, ενώ προδίκασε ξανά τη στάση της Ελλάδας. 

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Open TV η στάση της Ιταλίας είναι διφορούμενη στα όσα συμβαίνουν στη Μεσόγειο το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο εάν η Ιταλία θα υπογράψει τη συμφωνία για τον Eastmed.

Από αυτό φαίνεται ότι η Ιταλία παίζει σε όλα τα ταμπλό γι αυτό και η σημερινή δήλωση του Τούρκου προέδρου εντάσσεται μέσα σε αυτό το πλαίσιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:59