search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:39
MENU CLOSE

Τζόυς Ευείδη: Έχω επτά χρόνια να κάνω σχέση

21.01.2020 10:53
Τζόυς Ευείδη: Έχω επτά χρόνια να κάνω σχέση  - Media

 

Χειμαρρώδης όπως πάντα, η Τζόυς Ευείδη μίλησε τόσο για την επαγγελματική της πορεία όσο και για την προσωπική της ζωή.

Αναφερόμενη στο «Καφέ της Χαράς» τονίζει ότι ο Χάρης Ρώμας όπως και η Άννα Χατζησοφιά συνετέλεσαν καθοριστικά στην καλή της πορεία τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, καθώς της έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχει σε ένα άκρως επιτυχημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα το οποίο με τις επαναλήψεις του συντήρησε οικεία τη φυσιογνωμία της στο κοινό με αποτέλεσμα να τη ζητούν για ρόλους και στο θέατρο.

“Στον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά χρωστάω το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μου. Το “Καφέ της Χαράς” και οι επαναλήψεις του ήταν αυτό που με συντήρησε όλα αυτά τα χρόνια και με βοήθησε να δουλεύω στο θέατρο. Στις διανομές στα θέατρα με ήθελαν γιατί με τις επαναλήψεις του Καφέ ήταν σαν να κάνω τηλεόραση” είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: 

Το «Καφέ της Χαράς» είναι ένα ομαδικό σπορ, είμαστε όλοι συγκροτημένοι και επαγγελματίες, δεν μπορώ αυτά τα «αγαπημένοι», ξερνάω. Ξερνάω με τα “καλά καμαρίνια”. Ξέρω παραστάσεις που έχουν παίξει μπουνιές και το αποτέλεσμα επί σκηνής ήταν τέλειο. Φυσικά και έχω μαλώσει, δουλεύω πάρα πολλά χρόνια για να μην μου τύχει. Είμαι πάρα πολύ σκύλα, μπορεί να μη μου φαίνεται, στο θέατρο με λένε «Φράου». Δεν μου αρέσει καθόλου να γελάνε, δεν μου αρέσει ο χαβαλές, δεν μου αρέσει να έρχονται αδιάβαστοι.».

Αναφερόμενη στις πλαστικές παραδέχτηκε ότι έχει κάνει μπότοξ επειδή της το ζήτησε ο σκηνοθέτης και όχι επειδή το έκρινε η ίδια, ενώ όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η ηθοποιός είναι μόνο εδώ και επτά χρόνια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37