search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:41
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη για την κορυφή (πίνακας)

22.01.2020 10:51
Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη για την κορυφή (πίνακας)  - Media

 

Σε μάχη για γερά νεύρα εξελίσσεται αυτή των καναλιών για την κορυφή της τηλεθέασης.

Τα δεδομένα αλλάζουν βδομάδα με βδομάδα και ουδείς μπορεί να γνωρίζει πού θα κάτσει η μπίλια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δύο κανάλια έχουν ξεχωρίσει από την αρχή κιόλας της σεζόν και δίνουν ενδιαφέρον στην κορυφή.

Ο ΑΝΤ1 βρέθηκε την βδομάδα που μας πέρασε και πάλι στην πρώτη θέση. Το κανάλι του Αμαρουσίου μετά τη θεαματική του άνοδο στην προηγούμενη μέτρηση, είχε πτώση στο ποσοστό του αλλά με 16,7% παραμένει στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των τηλεθεατών.

Όπως φαίνεται στον σταθμό έχουν βρει το μυστικό της επιτυχίας.

Στη δεύτερη θέση με ποσοστό 16,5% είναι ο ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή αλλά είχε εντυπωσιακή άνοδο στο ποσοστό του της τάξης του 1,4%. Άνοδο της τάξης του 0,7% σημείωσε ο ALPHA που με ποσοστό 12,9% βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Το κανάλι που μέχρι πέρσι πάλευε για την πρωτιά, φέτος δίνει μάχη για την τριάδα. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται το Star με ποσοστό 12,2%.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:40