24/02/2020 20:08:14

Κίνα-κορονοϊός: Ασθενείς μεταφέρονται σε... πλαστικούς σωλήνες και φορητά κουτιά! (Videos)

Κίνα-κορονοϊός: Ασθενείς μεταφέρονται σε... πλαστικούς σωλήνες και φορητά κουτιά! (Videos) - Media

 

Εξαπλώνονται τα κρούσματα κορονοϊού στην κινεζική επικράτεια εντείνοντας την ανησυχία για την πραγματική κατάσταση με τους ασθενείς και τους νεκρούς. ενόψει και της σημερινής συνεδρίασης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που πιθανώς να σημάνει παγκόσμιο συναγερμό. 

Στην Κίνα κυκλοφορούν βίντεο όπου δείχνουν σε τι κατάσταση και με ποια μέσα μεταφέρονται ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό. 

Ένα από αυτά δείχνει γιατρούς να φορούν ολόσωμες πλαστικές στολές και να μεταφέρουν ασθενή σε φορείο το οποίο είναι σφραγισμένο με πλαστικό υλικό που θυμίζει... σωλήνα, προκειμένου να αποφευχθεί η διασταυρούμενη μόλυνση. Ο ασθενής οδηγείται σε ασθενοφόρο προκειμένου να διακομιστεί σε γειτονικό νοσοκομείο. 

Να σημειωθεί ότι τα μέσα προστασίας των γιατρών έχουν ενταθεί καθώς ήδη 20 εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας έχουν ήδη μολυνθεί από τον κορονοϊό, φροντίζοντας τους ασθενείς. 

Στο αεροδρόμιο της Σαγκάης ένα άτομο εντοπίστηκε ως ύποπτο κρούσμα και οι αρχές τον έκλεισαν σε ειδικό "θάλαμο" με ρόδες, προκειμένου να τον μεταφέρουν σε ασθενοφόρο που περιμένει στο εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.