search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:51
MENU CLOSE

Από δήμαρχος… παπάς: «Κάνω επιτέλους πράξη τον νεανικό μου πόθο»

24.01.2020 14:18
Από δήμαρχος… παπάς: «Κάνω επιτέλους πράξη τον νεανικό μου πόθο» - Media

 

Από κοινοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Κοινότητας, τρεις θητείες Δήμαρχος Νίκαιας, μια θητεία Δήμαρχος Κιλελέρ, και ο πρώτος Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, ο Ρίζος Κομήτσας το Σάββατο θα χειροτονηθεί σε Διάκονο και την Κυριακή στον Ι.Ν Αγίου Γεωργίου, στην πλατεία της Ανατολής Αγιάς, θα χειροτονηθεί σε Ιερέα από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κκ. Ιγνάτιο.

«Η ιεροσύνη ήταν νεανικός μου πόθος. Δεν κατάφερα να γίνω τότε. Ταυτόχρονα ήμουν και ιεροψάλτης 23 χρόνια στο αναλόγιο. Δεν πάω από το «πουθενά» στην εκκλησία. Θέλω να ηρεμήσω και να κλείσω την ενασχόλησή μου με τα κοινά και πηγαίνω να γίνω ιερέας σε ένα μικρό εκκλησάκι στα 1.000 μέτρα υψόμετρο στην Ανατολή Αγιάς, που είναι η γενέτειρα του πατέρα μου» δήλωσε στο Open TV.

«Θα γίνω άμισθος, ούτε θέλω κανένας στο δικό μου το χέρι να βάλει οτιδήποτε για αμοιβή. Γίνομαι με τη θέλησή μου για να προσφέρω, τιμώντας τη μνήμη του πατέρα μου», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:51