search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:37
MENU CLOSE

Μαθήτριες στην Κένυα τραγουδούν μαντινάδες σε άπταιστα… κρητικά (Photos | Video)

27.01.2020 13:58
Μαθήτριες στην Κένυα τραγουδούν μαντινάδες σε άπταιστα… κρητικά (Photos | Video) - Media

 

Ο φιλόλογος και ιστορικός Θάνος Γιακουμάκης, πραγματοποιεί μαθήματα κρητικής μουσικής με αφορμή την αποστολή στην οποία βρίσκεται στην Κένυα.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, μοίρασε σχολικά είδη και κυρίως όμορφα συναισθήματα σε σχολείο που φοιτούν ορφανά παιδιά.

Το βίντεο που ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ, δείχνει τις μαθήτριες στο Γυμνάσιο θηλέων της Ι. Μ. Νιερι και Όρους Κένυα να τραγουδούν μια αυτοσχέδια μαντινάδα του δασκάλου, την οποία έμαθαν σε μόλις 15 λεπτά.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «πόσο περήφανος πρέπει να νιώθω για τις μαθήτριές μου; Σήμερα επισκεφτήκαμε το Γυμνάσιο θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Νιερι και Όρους Κένυα, όπου φοιτούν ορφανά παιδιά και μοιράσαμε με πολλή χαρά γλυκά και σχολικά είδη. Ο λόγος που γίνεται η ανάρτηση αυτή δεν είναι για να καυχηθούμε που πράξαμε το αυτονόητο, αλλά για να ευχαριστήσουμε αυτούς που χορήγησαν τα αγαθά που μοιράσαμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:37