06/03/2021 10:07:12

Σοκ στη Λαμία: Ο Σπερχειός γέμισε... κλεμμένα αυτοκίνητα (Photos | Video)

Σοκ στη Λαμία: Ο Σπερχειός γέμισε... κλεμμένα αυτοκίνητα (Photos | Video) - Media
 
Ολοκηρώθηκε η επιχείρηση των αρχών, για την ανέλκυση των οχημάτων που αποκαλύφθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην κοίτη του Σπερχειού ποταμού έξω από τη Λαμία και συγκεκριμένα στην παλιά γερμανική γέφυρα, μεταξύ Ανθήλης και Ροδίτσας.
Την επιχείρηση υποστηρίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τη διάθεση γερανού, αλλά και το Λιμενικό με τη διάθεση πολύπειρου δύτη, ο οποίος κατάφερε να δέσει τα δύο από τα τρία οχήματα.
Ειδικότερα στην όχθη βγήκαν, το κόκκινο Toyota, που είχε κλαπεί από εργαζόμενο στο ΣΣ Λιανοκλαδίου και το έτερο όχημα που εικαζόταν – γιατί έτσι φαινόταν από ψηλά – ότι είχε καεί πριν βυθιστεί στα νερά του Σπερχειού.
Τελικά όπως αποδείχτηκε δεν ήταν καμένο αλλά λεηλατημένο και είχε παραμείνει πολύ καιρό μέσα στο ποτάμι.
Το τρίτο όχημα που έχει εντοπιστεί στο σημείο, που είναι το μαύρο Navara και είχε κλαπεί από την περιοχή της Δαμάστας, είναι ακριβώς κάτω από τη γέφυρα σε ένα σημείο με πολύ ρεύμα που ήταν δύσκολο να προσδεθεί σωστά για να ξεκολλήσει και η επιχείρηση αναβλήθηκε για την επομένη.
 

Το συγκεκριμένο όχημα, παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον για την Ασφάλεια Λαμίας, καθώς ένα παρόμοιο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στο "χτύπημα" που έγινε τα ξημερώματα Κυριακής στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Καμένα Βούρλα.
 
Πηγή: lamiareport.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.