search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:56
MENU CLOSE

Ελένη Μενεγάκη: Η απόφαση για το τέλος και η επιστολή στον Alpha

27.01.2020 16:59
Ελένη Μενεγάκη: Η απόφαση για το τέλος και η επιστολή στον Alpha - Media

 

Οριστικό είναι το τέλος της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όπως όλα δείχνουν.

Το συμβόλαιό της λήγει τον Ιούνιο και η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν πρόκειται να το ανανεώσει.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Ρομίνας Ξυδά για το «Πρώτο Θέμα» η Ελένη Μενεγάκη είχε προαποφασίσει ότι δε θα συνεχίσει στον ALPHA την επόμενη χρονιά και μάλιστα το είχε ανακοινώσει στους ανθρώπους του σταθμού στην αρχή της φετινής σεζόν.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη το πρωί της Δευτέρας έδωσε ακόμη μία παράμετρο στο σχετικό ρεπορτάζ. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε τους ιθύνοντες του καναλιού για την απόφασή της με επιστολή και όχι προφορικά.

«Εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η ενημέρωση έγινε από την Ελένη Μενεγάκη με επιστολή, δεν έγινε προφορικά… Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν θα εγκαταλείψει οριστικά την τηλεόραση. Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει το ταξίδι της και τι θα κάνει, ούτε ξέρω τι προτάσεις και αν της έχουν γίνει προτάσεις… Ξέρω όμως ότι ο ALPHA γνωρίζει τις προθέσεις της, ότι μετά το τέλος του συμβόλαιό της το καλοκαίρι, τέλος…» ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα της εκπομπής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:56