20/09/2020 07:51:27

Στην ΕΕΑ για εξηγήσεις ο Ιβάν Σαββίδης - Για ποιο λόγο

Μήνυμα Σαββίδη σε Open και Έθνος - Τι ζήτησε από τους επικεφαλής - Media

 

Σύμφωνα με την ΕΕΑ, ο Ιβάν Σαββίδης θα κληθεί την άλλη Πέμπτη (06/02) να δώσει εξηγήσεις με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει νέο κίνδυνο.

Η ΕΕΑ εισηγήθηκε τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για την Ξάνθη τον υποβιβασμό με ψήφους 4-1 για τα αδικήματα και 3-2 για τις ποινές.

Σύμφωνα μάλιστα με την ΕΕΑ, ο Ιβάν Σαββίδης θα κληθεί την άλλη Πέμπτη (06/02) να δώσει εξηγήσεις με τον ΠΑΟΚ να φαίνεται πως αντιμετωπίζει νέο κίνδυνο. Κι αυτό διότι όπως προκύπτει από την ΕΕΑ, έφτασε μόλις σήμερα πρακτικό από το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τις 31/12/2019 όπου ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται να μετέχει με 6,5 εκατ. ευρώ σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αντιστοιχεί στο 5,6% του μετοχικού κεφαλαίου.

Η αύξηση ήταν στο σύνολο των 28 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με την ΕΕΑ είναι ανάλογη του μετοχολογίου της Ξάνθης και επισύρει ανάλογες κυρώσεις. Η κατηγορία που προκύπτει από την πλευρά της ΕΕΑ είναι ότι δεν είχε ενημερωθεί αρμοδίως η επιτροπή, με το πρακτικό να φτάνει στα χέρια της τη Δευτέρα (27/01).

Πηγή: gazzetta

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.