search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:45
MENU CLOSE

Συναγερμός στη Γερμανία από το πρώτο κρούσμα κορονοϊού

28.01.2020 06:30
Συναγερμός στη Γερμανία από το πρώτο κρούσμα κορονοϊού - Media

 

Το πρώτο κρούσμα μόλυνσης από τον νέο κινεζικό κοροναϊό επιβεβαιώθηκε στη Γερμανία: πρόκειται για έναν άνδρα στη Βαυαρία (νότια), ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας το βαυαρικό κρατιδιακό υπουργείο Υγείας. «Ένας άνδρας από την περιοχή Στάρνμπεργκ προσβλήθηκε από τον νέο κοροναϊό» και «έχει τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση και σε απομόνωση», επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας σε ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε.

Ο ασθενής βρίσκεται «σε καλή κατάσταση από ιατρική άποψη», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος, χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Οι οικείοι του ενημερώθηκαν για τα συμπτώματα και τις προφυλάξεις υγιεινής που πρέπει να λαμβάνονται.

Το βαυαρικό υπουργείο Υγείας δεν έδωσε καμία περαιτέρω πληροφορία για τον άνδρα και τις περιστάσεις υπό τις οποίες μολύνθηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:45