search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:48
MENU CLOSE

Φώτης Ντούλος: Θρίλερ με την υγεία του μετά την απόπειρα αυτοκτονίας με μονοξείδιο του άνθρακα

29.01.2020 08:22
Φώτης Ντούλος: Θρίλερ με την υγεία του μετά την απόπειρα αυτοκτονίας με μονοξείδιο του άνθρακα - Media

 

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε χθες βράδυ στο σπίτι του στο Κονέκτικατ ο υπόδικος Φώτης Ντούλος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, η σορός της οποίας δεν βρέθηκε ποτέ.

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων της αστυνομίας, ο Ντούλος διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Τις επόμενες ημέρες αναμενόταν να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου, προκειμένου να επανακαθοριστεί η εγγύησή του. 

Αρκετά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ αρχικά μετέδιδαν ότι ο Ντούλος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Ομως οι New York Times αναφέρουν ότι ο Ντούλος βρέθηκε αναίσθητος στο γκαράζ του σπιτιού του, στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ, αφού προσπάθησε να αυτοκτονήσει εισπνέοντας μονοξείδιο του άνθρακα. Ο δικηγόρος του, Νορμ Πάτις, ερωτηθείς από τη New York Post αν ο πελάτης του ζει, απάντησε «έχει σφυγμό». Ο Φώτης Ντούλος βρέθηκε στο επίκεντρο μιας υπόθεσης που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει σύζυγού του Τζένιφερ και μητέρας των πέντε παιδιών τους, και την εξαφάνιση του πτώματος, που μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί.

Η γυναίκα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το πρωί της 24ης Μαΐου, όταν μετέφερε τα παιδιά της στο σχολείο στη Νιου Κάνααν.

Οι Αρχές εκτιμούν, με βάση έμμεσες αποδείξεις που συγκέντρωσαν, ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε από τον Φώτη Ντούλος. 

Η αστυνομία που ανέλαβε την εξιχνίαση της εξαφάνισης της Τζένιφερ πιστεύει ότι ο Ντούλος τής έστησε ενέδρα στο σπίτι της, περιμένοντας να επιστρέψει από το σχολείο που πήγε τα παιδιά, της επιτέθηκε στο γκαράζ, αφήνοντας πίσω του ματωμένα ίχνη, και μετέφερε, άγνωστο πού, με το αυτοκίνητο, το πτώμα της. Αξιωματικοί της αστυνομίας διαθέτουν βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος που έχουν καταγράψει τον Ντούλος να πετάει αντικείμενα λερωμένα από το αίμα της Τζένιφερ, στο Χάρτφορντ του Κονέκτικατ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:48