17/02/2020 00:27:29

Βόρεια Μακεδονία: Η κυβέρνηση χαιρετίζει το σχέδιο Τραμπ για τη Μέση Ανατολή 

Βόρεια Μακεδονία: Η κυβέρνηση χαιρετίζει το σχέδιο Τραμπ για τη Μέση Ανατολή  - Media

 

Η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας χαιρέτισε το σχέδιο που παρουσίασε χθες ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για την επίλυση του Μεσανατολικού.

«Η Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας χαιρετίζει τις εκτεταμένες προσπάθειες των ΗΠΑ, υπό την ηγεσία του προέδρου Τραμπ, που αντανακλώνται στο σχέδιό του για την επίλυση της ισραηλο-παλαιστινιακής σύγκρουσης» αναφέρεται σε ανακοίνωση της κυβέρνησης της χώρας.

«Η υπάρχουσα κατάσταση δεν είναι βιώσιμη. Ελπίζουμε ότι η πολυαναμενόμενη λύση των δύο κρατών, που βασίζεται στο όραμα της ειρήνης στη Μέση Ανατολή μπορεί να επιτευχθεί μέσω διαπραγματεύσεων. Καλούμε τους Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους ηγέτες να εκμεταλλευτούν αυτή τη δυναμική και να επιδείξουν σαφή δέσμευση για την εξεύρεση λύσης κατόπιν διαπραγματεύσεων σε αυτή τη μακρόχρονη σύγκρουση», προστίθεται στην ανακοίνωση της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.