search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:52
MENU CLOSE

Νίκος Οικονομόπουλος: Αποχώρησε ξαφνικά από το Κέντρο Αθηνών – Όλο το παρασκήνιο (Video)

30.01.2020 09:20
Νίκος Οικονομόπουλος: Αποχώρησε ξαφνικά από το Κέντρο Αθηνών - Όλο το παρασκήνιο (Video) - Media

 

Μετά από τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Κέντρο Αθηνών, ο Νίκος Οικονομόπουλος ανακοίνωσε ξαφνικά -μέσω των λογαριασμών του στα social media- πως σταματά τις εμφανίσεις του.

«Μετά από 3 όμορφα χρόνια στο Κέντρο Αθηνών ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος γεμάτος δυνατές στιγμές.Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που περάσατε τα βράδια μαζί μας. Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας, την ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο. Στα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό…» ανέφερε χωρίς να γνωστοποιεί τους λόγους αυτής του της απόφασης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikos Oikonomopoulos (@nikos_oikonomopoulos_official) on

Ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Happy Day, όλα ξεκίνησαν στην αρχή της σεζόν, όταν ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Κέντρου Αθηνών πρότεινε στον τραγουδιστή να συνεργαστεί με ακόμα ένα μεγάλο όνομα, με το όνομα της Πάολα να είναι το επικρατέστερο.

Ωστόσο, ο Νίκος Οικονομόπουλος αρνήθηκε την εν λόγω πρόταση, αφού όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατάει μόνος του το μαγαζί. Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής και τον Κώστα Φραγκολιά αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε τον έντονο καυγά ανάμεσά τους ήταν το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας ζήτησε από τον Νίκο Οικονομόπουλου μείωση του μισθού του, δεδομένης της κρίσης που υπάρχει στην νυχτερινή Αθήνα, με πολλά μαγαζιά να κατεβάζουν ρολά ή να μειώνουν τις ημέρες των εμφανίσεων τους.

Εκείνος αρνήθηκε και έτσι ήρθε το τέλος της συνεργασίας τους. Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν πρόκειται να εμφανιστεί ούτε αύριο και μεθαύριο στο Κέντρο Αθηνών παρά τις κρατήσεις που υπάρχουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15