search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:11
MENU CLOSE

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 4χρονου αγοριού στη Χαλκίδα

04.02.2020 18:01
Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 4χρονου αγοριού στη Χαλκίδα - Media

 

Νέα στοιχεία προέκυψαν για τον θάνατο του μόλις 4 ετών αγοριού στη Χαλκίδα.

Πληροφορίες από πηγές της οικογένειας αναφέρουν ότι το αγόρι από το χωριό της Μακρυμάλλης του δήμου Διρφυών-Μεσσαπιών είχε αρρωστήσει με συμπτώματα γρίπης και οι γονείς του τον μετέφεραν στον παιδίατρό του στην Χαλκίδα.

Ο γιατρός διέγνωσε βακτηριακή ιογενή λοίμωξη και έδωσε την αντίστοιχη αγωγή.

Τη Δευτέρα, οι γονείς επισκέφθηκαν ξανά τον παιδίατρο για να δει το αγόρι, ο οποίος πρότεινε την συνέχιση της θεραπείας, αφού δεν είχε βελτιωθεί η κατάσταση του παιδιού και πρότεινε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε περίπτωση επιπλοκών.

Ωστόσο, συγγενικό πρόσωπο υποστηρίζει ότι το αγόρι δεν πρόλαβε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του. Όταν οι γονείς του εντόπισαν πρόβλημα με την αναπνοή του, έσπευσαν στο κέντρο υγείας Ψαχνών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατο του.

Οι γονείς του άτυχου αγοριού ζήτησαν να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:09