search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:04
MENU CLOSE

Ν. Παππάς: Να κατατεθούν στη Βουλή τα στοιχεία για τα «κόκκινα δάνεια»

15.02.2020 15:23
Ν.Παππάς: Στα μέτρα των τραπεζών ο νέος πτωχευτικός κώδικας που ετοιμάζει η ΝΔ - Media

 

Nα κατατεθούν στη Βουλή τα στοιχεία για τα «κόκκινα δάνεια» που καθυστερημένα ζήτησε η ΝΔ από τις τράπεζες, ζήτησε ο τομεάρχη Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών, Νίκος Παππάς. 

Σε δήλωσή του ανέφερε ότι η ΝΔ έχει ψηφίσει ήδη το αδιαφανές σχέδιο Ηρακλής, δρομολογεί την ψήφιση του νέου πτωχευτικού κώδικα και προχωρά στην άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

«Δυστυχώς, ο κ. Σταϊκούρας ζήτησε εκ των υστέρων ενημέρωση από τις τράπεζες για το ύψος των «κόκκινων δανείων» και τις ως τώρα ενέργειες διαχείρισης του ζητήματος. Προτεραιότητα πρέπει να είναι η κοινωνία και η πραγματική οικονομία. Η αξίωση για διαφάνεια είναι αυτονόητη. Τα στοιχεία, τα οποία ζητήθηκαν, πρέπει να κατατεθούν στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής και πιο συγκεκριμένα σε αυτές των Οικονομικών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου. Η Βουλή και η κοινωνία δικαιούνται να γνωρίζουν», υπογραμμίζοντας τέλος, πως: «Η Πολιτεία οφείλει να σχεδιάζει και να προστατεύσει την κοινωνία και την οικονομία από αρνητικές εξελίξεις και ένα κύμα πλειστηριασμών», τόνισε χαρακτηριστικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58