07/04/2020 19:31:58

Την Τρίτη η εκδίκαση της υπόθεσης των ανεμογεννητριών στην Τήνο

Την Τρίτη η εκδίκαση της υπόθεσης των ανεμογεννητριών στην Τήνο - Media

 

Το Ειρηνοδικείο της Τήνου θα κρίνει αν θα συνεχιστούν ή όχι οι εργασίες για την εγκατάσταση πάρκου ανεμογεννητριών στην Τήνο μετά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο Δήμος Τήνου κατά της εκταρείας σκυροδέματος. 

Το ζήτημα των ανεμογεννητριών εξακολουθεί να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα cyclades24.gr.  

Υπενθυμίζεται ότι η εβδομάδα ξεκίνησε επεισοδιακά, με την έναρξη των εργασιών παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και κοινωνικών αντιδράσεων.

Οι εργασίες διακόπηκαν μετά από λίγες ώρες, καθώς ο Δήμος Τήνου κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος εταιρείας σκυροδέματος, λόγω παράνομης διέλευσης των οχημάτων της από δημοτική έκταση στη θέση Πράσσα.

Η προσωρινή διακοπή των εργασιών ισχύει έως και την εκδίκαση της υπόθεσης στο Ειρηνοδικείο Τήνου, την προσεχή Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 10:30.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.