01/04/2020 07:48:23

«Στον πάγο» η εκπομπή της Ζυγούλη στην ΕΡΤ (Video)

«Στον πάγο» η εκπομπή της Ζυγούλη στην ΕΡΤ (Video) - Media
 
Την αναβολή της εκπομπής μόδας την οποία θα παρουσίαζε η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», αυτό συνέβη καθώς η εταιρεία παραγωγής δεν μπορούσε να υποστηρίξει το αρκετά υψηλό οικονομικό κόστος, το οποίο έφτανε τις 180.000 ευρώ.
 
Με έγγραφο που ανήρτησε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η ΕΡΤ, ανακαλεί την απόφαση του Δ.Σ για την ανανέωση της συγκεκριμένης παραγωγής λόγω της αδυναμίας που εξέφρασε η εταιρεία για την εκτέλεση της παραγωγής.
 
Αρχικά, είχε αποφασιστεί η Κάτια Ζυγούλη να παρουσιάσει έναν κύκλο 20 επεισοδίων με το συνολικό κόστος παραγωγής να ανέρχεται στα 179.645 ευρώ.
 
Έτσι, σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου η εκπομπή με τίτλο «Ιστορίες Μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» αναβάλλεται ομόφωνα, χωρίς όμως να διευκρινίζεται εάν θα γίνει νέος διαγωνισμός για να βρεθεί άλλη εταιρεία παραγωγής που θα εκτελέσει το συγκεκριμένο project.
 
Σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού η εταιρεία τα τελευταία δύο χρόνια έχει αναλάβει την παραγωγή στις «Ιστορίες Μόδας» που προβάλλονται μέχρι και σήμερα από την ΕΡΤ.
 

Πηγή: enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.