21/09/2020 18:24:34

Προανακριτική για Novartis: Καταθέτουν σήμερα «Σαράφης» και «Κελέση»

Προανακριτική για Novartis: Καταθέτουν σήμερα «Σαράφης» και «Κελέση» - Media

 

Καταθέτουν το απόγευμα, με προστασία του προσώπου και της ανωνυμίας τους, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες, «Μάξιμος Σαράφης» στις 16:00 και «Αικατερίνη Κελέση» στις 20:30.

Προηγουμένως, στις 11 το πρωί, η ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης θα συνεδριάσει ενόψει της λήψης καταθέσεων.

Υπενθυμίζεται ότι πέραν των προστατευόμενων, σημαντικοί μάρτυρες επίσης έχουν κληθεί αυτή την εβδομάδα να καταθέσουν. Ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, o οποίος υποστηρίζει ότι οργανώθηκαν εις βάρος του καταγγελίες χωρίς κανένα στοιχείο.

Η επικεφαλής των εισαγγελέων Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, που βρίσκεται σε έρευνα από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τους χειρισμούς της με τα πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση Novartis.

Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων των μαρτύρων, έχει κληθεί ο ελεγχόμενος Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο οποίος αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση της Novartis και στους δικαστικούς χειρισμούς που έγιναν από τις εισαγγελικές αρχές και αποκρούει ως ψευδείς τις κατηγορίες εις βάρος του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.