search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:08
MENU CLOSE

Υπ. Υγείας Ιαπωνίας: Νωρίς να μιλάμε για ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων

25.02.2020 06:37
Υπ. Υγείας Ιαπωνίας: Νωρίς να μιλάμε για ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων - Media

 

Ο υπουργός Υγείας της Ιαπωνίας Κατσουνόμπου Κάτο δήλωσε σήμερα ότι είναι πολύ πρόωρο να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση για την ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, διοργάνωσης που είναι προγραμματισμένο να αρχίσει την 24η Ιουλίου, εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού, ο οποίος συνεχίζει να εξαπλώνεται στο αρχιπέλαγος.

Εγείρεται ήδη το ερώτημα από διάφορες πλευρές για το εάν και κατά πόσον οι θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα έπρεπε να διεξαχθούν αλλού ή να ακυρωθούν. Ένας από τους υποψήφιους για το αξίωμα του δημάρχου του Λονδίνου διαβεβαίωσε ότι η πρωτεύουσα της Βρετανίας είναι έτοιμη να τους φιλοξενήσει εάν απαιτηθεί.

Ο ιάπωνας υπουργός Υγείας έκανε το σχόλιο αυτό ερωτηθείς σχετικά με την πρόταση να μεταφερθεί ή να ακυρωθεί η διοργάνωση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:58