search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:41
MENU CLOSE

Έκανε τατουάζ στους βολβούς των ματιών της και τυφλώθηκε (Photos)

27.02.2020 15:18
Έκανε τατουάζ στους βολβούς των ματιών της και τυφλώθηκε (Photos) - Media

 

Η Aleksandra Sadowska, από τη Βαρσοβία της Πολωνίας, ήθελε να μοιάζει με τον αγαπημένο της ράπερ, αλλά η επέμβαση την άφησε χωρίς όραση στο δεξί της μάτι και γρήγορα θα χάσει την ικανότητα να βλέπει και στο αριστερό.

Ένα μοντέλο έμεινε σχεδόν τυφλό, αφού έβαψε τους βολβούς των ματιών της μαύρους κάνοντας τατουάζ.

Η 25χρονη Aleksandra Sadowska έκανε το τατουάζ στη Βαρσοβία.

Ο άνθρωπος που της έκανε το τατουάζ, ένας καλλιτέχνης δερματοστιξίας, που ονομάζεται ως Piotr A, αντιμετωπίζει έως και τρία χρόνια φυλάκισης για τη διαδικασία.

Της είπε ότι ο πόνος που βίωνε ήταν φυσιολογικός και ότι μπορούσε να πάρει παυσίπονα.

Ωστόσο, οι γιατροί λένε ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να επιδιορθώσουν την όρασή της και είπαν ότι σύντομα θα είναι πλήρως τυφλή.

«Δυστυχώς, για τώρα οι γιατροί δεν μου δίνουν μεγάλες ελπίδες για βελτίωση. Η ζημιά είναι πολύ βαθιά και εκτεταμένη, φοβάμαι ότι σύντομα θα τυφλωθώ πλήρως. Δεν θα απομονωθώ και θα πέσω σε κατάθλιψη. Έχω θλίψη πίσω μου, αλλά ζω», εξομολογήθηκε η 25χρονη.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η Aleksandra έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις με στόχο την αποκατάσταση της όρασης της, αλλά ανακάλυψε ότι το μελάνι είχε εισέλθει στους ιστούς της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:41