05/07/2020 13:48:55

Έκανε τατουάζ στους βολβούς των ματιών της και τυφλώθηκε (Photos)

Έκανε τατουάζ στους βολβούς των ματιών της και τυφλώθηκε (Photos) - Media

 

Η Aleksandra Sadowska, από τη Βαρσοβία της Πολωνίας, ήθελε να μοιάζει με τον αγαπημένο της ράπερ, αλλά η επέμβαση την άφησε χωρίς όραση στο δεξί της μάτι και γρήγορα θα χάσει την ικανότητα να βλέπει και στο αριστερό.

Ένα μοντέλο έμεινε σχεδόν τυφλό, αφού έβαψε τους βολβούς των ματιών της μαύρους κάνοντας τατουάζ.

Η 25χρονη Aleksandra Sadowska έκανε το τατουάζ στη Βαρσοβία.

Ο άνθρωπος που της έκανε το τατουάζ, ένας καλλιτέχνης δερματοστιξίας, που ονομάζεται ως Piotr A, αντιμετωπίζει έως και τρία χρόνια φυλάκισης για τη διαδικασία.

Της είπε ότι ο πόνος που βίωνε ήταν φυσιολογικός και ότι μπορούσε να πάρει παυσίπονα.

Ωστόσο, οι γιατροί λένε ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να επιδιορθώσουν την όρασή της και είπαν ότι σύντομα θα είναι πλήρως τυφλή.

«Δυστυχώς, για τώρα οι γιατροί δεν μου δίνουν μεγάλες ελπίδες για βελτίωση. Η ζημιά είναι πολύ βαθιά και εκτεταμένη, φοβάμαι ότι σύντομα θα τυφλωθώ πλήρως. Δεν θα απομονωθώ και θα πέσω σε κατάθλιψη. Έχω θλίψη πίσω μου, αλλά ζω», εξομολογήθηκε η 25χρονη.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η Aleksandra έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις με στόχο την αποκατάσταση της όρασης της, αλλά ανακάλυψε ότι το μελάνι είχε εισέλθει στους ιστούς της.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.