search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:16
MENU CLOSE

ΚΕ Αιγαίου του ΚΚΕ: Ψεύτικες υποσχέσεις μετά την αγριότητα – Ο ξεσηκωμένος λαός δε δέχεται ανταλλάγματα

27.02.2020 21:01
ΚΕ Αιγαίου του ΚΚΕ: Ψεύτικες υποσχέσεις μετά την αγριότητα - Ο ξεσηκωμένος λαός δε δέχεται ανταλλάγματα - Media

 

Έντονη είναι η αντίδραση της Κομματικής Επιτροπής Αιγαίου του ΚΚΕ, στις ανακοινώσεις μετά τη σύσκεψη του πρωθυπουργού στο Μαξίμου με τους αντιπεριφερειάρχες και τους δημάρχους των νησιών. Σε σχετική ανακοίνωση κάνει λόγο για “ψεύτικες υποσχέσεις” και ανταλλάγματα που δεν πρόκειται να κάμψουν τους νησιώτες τον οποίων οι διεκδικήσεις είναι αδιαπραγμάτευτες. Παράλληλα, απευθύνεται προς τους αιρετούς η προειδοποίηση ότι αν υλοποιήσουν αυτές τις αποφάσεις θα είναι “πολλαπλά εκτεθειμένοι” απέναντι στο λαό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κομματικής οργάνωσης Αιγαίου:

«Πλανάται πλάνην οικτράν ο πρωθυπουργός αν νομίζει ότι ό,τι δεν πέτυχε με την αγριότητα των ΜΑΤ θα το επιβάλλει στους νησιώτες με ψεύτικες υποσχέσεις και εκβιασμούς. Ας το πάρει απόφαση ο πρωθυπουργός ότι ο ξεσηκωμένος λαός των νησιών δεν πρόκειται να κάνει πίσω με κανένα αντάλλαγμα.

Η απαίτηση των νησιωτών να πάρει πίσω η κυβέρνηση τα μέτρα επίταξης, να προχωρήσει σε απεγκλωβισμό όλων των προσφύγων και μεταναστών, να κλείσουν όλα τα hot spots, είναι αδιαπραγμάτευτη.

Αυτές τις διεκδικήσεις διατράνωσαν οι παλλαϊκές κινητοποιήσεις όλες αυτές τις ημέρες και όποιος δήμαρχος ή όποιος απ’ την περιφερειακή αρχή δεν τις υπηρετήσει θα είναι πολλαπλά εκτεθειμένος στο λαό.

Το λόγο και πάλι τον έχει ο λαός των νησιών, τα εργατικά σωματεία, οι σύλλογοι και φορείς. Αυτοί που έδιωξαν τα ΜΑΤ με τον ανυποχώρητο αγώνα τους, μπορούν και θα σταματήσουν τον επικίνδυνο και αντιδραστικό κατήφορο της κυβέρνησης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30