search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:42
MENU CLOSE

OPEN: Χωρίς κοινό τα γυρίσματα των εκπομπών λόγω κορονοϊού

10.03.2020 16:27
OPEN: Οι αποχωρήσεις, το παρασκήνιο και τα σενάρια αντικατάστασης - Media

 

Τόσο το σόου «Just The Two Of Us» όσο και όλες οι εκπομπές που υποδέχονταν ως κοινό στο στούντιο πολίτες που επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν ζωντανά, θα γυρίζονται πλέον παρουσία μόνο των απαραίτητων συντελεστών.

Σύμφωνα με το News247 ενόψει δύο ιδιαίτερα κρίσιμων μηνών για την εξέλιξη του κύματος της νόσου του κορωνοϊού, ανακοινώνεται η απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN να μην δέχεται πλέον κοινό σε όσες εκπομπές του επέτρεπαν -λόγω κόνσεπτ- την παρουσία πολιτών στα στούντιο.

Τόσο το σόου «Just The Two Of Us» που θα κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 14 Μαρτίου όσο και όλες οι εκπομπές του σταθμού που υποδέχονταν ως κοινό στο στούντιο πολίτες που επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν ζωντανά τα τηλεοπτικά δρώμενα, θα γυρίζονται πλέον παρουσία μόνο των απαραίτητων συντελεστών, με αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής -σύμφωνα με τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:42