search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03
MENU CLOSE

Βαρουφάκης: Στις 16 Μαρτίου η παρουσίαση των συνομιλιών του Eurogroup

11.03.2020 12:35
Βαρουφάκης: Στις 16 Μαρτίου η παρουσίαση των συνομιλιών του Eurogroup - Media

 

Οριστικά και αμετάκλητα, όπως όλα δείχνουν, ο Γιάνης Βαρουφάκης αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις ηχογραφήσεις του κατά τις συνεδριάσεις του Eurogroup το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Αυτό θα είναι το αντικείμενο της συνέντευξης Τύπου που θα δώσει την προσεχή Δευτέρα (16.03.2020) ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΜέΡΑ25, μεταξύ άλλων, αναφέρεται:

– Σε μια εποχή που τα στρεβλά παρουσιασμένα γεγονότα του ’15 χρησιμοποιούνται για να δικαιολογήσουν τις ανάλγητες πολιτικές του ’20

– Σε μια εποχή που οι αποφάσεις που καθορίζουν τις ζωές μας λαμβάνονται πίσω από κλειστές, αδιαφανείς πόρτες ενισχύοντας την αποδόμηση της Ευρώπης στα μάτια των λαών

– Σε μια συγκυρία, τέλος, που η οικονομική ζημιά από τον κορωναϊό θα ρίξει την παγκόσμια οικονομία σε βαθιά ύφεση, και το Eurogroup συνεδρίασε εκτάκτως για να αποφασίσει ότι η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που …δεν θα κάνουν τίποτα.

Η αλήθεια για το πώς λειτουργεί αυτό το «άτυπο όργανο» με την τόσο καθοριστική επίδραση στις ζωές μας, πρέπει να βγει στο φως.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03