search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 12:52
MENU CLOSE

Πρόωρη αυλαία ρίχνει ο Μάρκος Σεφερλής – Μετά από πολλές ακυρώσεις εισιτηρίων λόγω κορωνοϊού

12.03.2020 08:34
Μάρκος Σεφερλής: Θα παρουσιάσει τις θρυλικές «Κόντρες» στον ANT1 - Media

 

Την πρόωρη ολοκλήρωση των παραστάσεων του “Hairspray”, λόγω του κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Εξαιτίας των πολλών ακυρώσεων εισιτηρίων που σημειώθηκε αλλά και για την προστασία της δημοσίας υγείας, η παραγωγή αποφάσισε το έργο να ρίξει αυλαία.

Μετά τη γνωστοποίηση της είδησης, ο πρωταγωνιστής Μάρκος Σεφερλής ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε μέσω μιας ανάρτησής του στο facebook.

«Άλλο ένα θεατρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Λίγο πρωτόγνωρο, λίγο διαφορετικό για μένα, αλλά ένα όμορφο, ξεχωριστό και πολύ ενδιαφέρον ταξίδι! Το «Hairspray», το μιούζικαλ που αγαπήσαμε και αγαπήσατε, ολοκλήρωσε – λόγω της κατάστασης που επικρατεί – τις παραστάσεις του. Θα ήθελα λοιπόν να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συνεργάτες μου, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο (αν και στη συγκεκριμένη δουλειά, ήταν όλοι ΠΡΩΤΟΙ!!!) και ένα πιο μεγάλο «ευχαριστώ» στην σκηνοθέτιδα @themismarsellou που με επέλεξε να δώσω πνοή στην Edna, έναν ρόλο πολύ σπουδαίο καλλιτεχνικά, αλλά και πολύ σημαντικό στην καριέρα μου! Εύχομαι υγεία – πάνω απ’ όλα – σε όλους σας και καλή επιτυχία σε ό,τι καινούριο κάνετε, γιατί το αξίζετε!», έγραψε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18