search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:07
MENU CLOSE

Λονδίνο: Σκότωσαν την οικιακή βοηθό τους, έκαναν σεξ δίπλα στη σορό της και μετά την έψησαν

13.03.2020 10:15
Λονδίνο: Σκότωσαν την οικιακή βοηθό τους, έκαναν σεξ δίπλα στη σορό της και μετά την έψησαν - Media

 

Θύμα ενός ειδεχθούς εγκλήματος έπεσε μία νεαρή γυναίκα από τη Γαλλία, η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός σε ένα σπίτι στο Λονδίνο.

Η 20χρονη Σόφι Λιονέτ έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια της Σαμπρίνα Κουίντερ και του συντρόφου της, Ουίσεμ Μεντούνι και τελικά έχασε τη ζωή της. Το ζευγάρι τη σκότωσε και στη συνέχεια την έψησε στο μπάρμπεκιου.

Σύμφωνα με το Reader, όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή Σόφι αποδέχθηκε την προσφορά εργασίας από τη Σαμπρίνα που είχε και δύο παιδιά και τον Ουίσεμ, προκειμένου να δουλέψει στο σπίτι τους ως οικιακή βοηθός και μετακόμισε στο Γουίμπλεντον.

Θεώρησε ότι η μετακόμιση στο Λονδίνο ήταν και μία ευκαιρία να βελτιώσει τα αγγλικά της, ενώ πίστευε ότι έχει βρει την τέλεια οικογένεια για να εγκατασταθεί.

Αυτά όμως που ακολούθησαν δεν υπήρχαν ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της Σόφι. Το ζευγάρι τη βασάνιζε και την ανάγκαζε να κοιμάται σε ένα μικροσκοπικό και σκοτεινό δωμάτιο.

Η Σόφι ξυλοκοπήθηκε άγρια και οι βασανιστές της είχαν σπάει τα πλευρά της. Το κίνητρο τους για τη δολοφονία της νεαρής ήταν περίεργο. Το ζευγάρι πίστευε ότι η Σόφι είχε εμμονή με τον πρώην φίλο της Κουίντερ, το ιδρυτικό μέλος των Boyzone, Μαρκ Γουόλτον.

Η Κουίντερ πίστευε ότι είχε σχέση μαζί του και την πίεζε να το παραδεχθεί, ενώ μαζί με τον σύντροφό της κατέγραψαν σε βίντεο την τρομοκρατημένη Σόφι, την οποία κατηγορούσαν επίσης ότι είναι κατάσκοπος και παιδόφιλη.

Την απειλούσαν ότι θα τη βιάσουν και ότι θα την κακοποιήσουν ακόμη περισσότερο αν δεν ομολογήσει, όπως και τελικά έκανε λίγες εβδομάδες πριν από τη δολοφονία της. Η Σόφι ομολόγησε κάτι που δεν ήταν αλήθεια, όλα ήταν στη φαντασία της Κουίντερ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Σόφι δεν πληρωνόταν, απαγορευόταν να επικοινωνήσει με κανέναν, της έδιναν ελάχιστο φαγητό και δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι. Τελικά, το ζευγάρι την έπνιξε μέσα στη μπανιέρα και για να… γιορτάσει το γεγονός έκανε σεξ δίπλα στο άψυχο κορμί της. Στη συνέχεια για να εξαφανίσουν τη σορό της, αποφάσισαν να την ψήσουν στο μπάρμπεκιου.

Ο καπνός και η άσχημη μυρωδιά όμως κινητοποίησαν τους γείτονες που φώναξαν την αστυνομία και έτσι αποκαλύφθηκε το έγκλημα. Το ζευγάρι συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκισης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:05