06/08/2020 10:52:10

Κορονοϊός: Προσαγωγή κομμώτριας στο Ηράκλειο, μετά τις συλλήψεις σε Κομοτηνή, Κοζάνη και Ιωάννινα

Κορονοϊός: Προσαγωγή κομμώτριας στο Ηράκλειο, μετά τις συλλήψεις σε Κομοτηνή, Κοζάνη και Ιωάννινα - Media

 

Αυστηρότατοι είναι οι έλεγχοι και στο Ηράκλειο Κρήτης για όσους δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση κατά της διασποράς του κορονοϊού. Μετά τις πέντε συλλήψεις για ανοιχτά φροντιστήρια σε Κομοτηνή, Κοζάνη και Ιωάννινα παρά τις απαγορεύσεις, άλλος ένας πολίτης από την Περιφέρεια δεν πειθάρχησε στα μέτρα. 

Πρόκειται για κομμώτρια που πήγε το πρωί και άνοιξε κανονικά το κατάστημά της και δέχθηκε την πελατεία της.

Οι Αρχές  εντόπισαν το κατάστημα και προχώρησαν στην προσαγωγή της κομμώτριας και την οδήγησαν στο τμήμα.

Πληροφορίες του cretapost.gr αναφέρουν πως η προσαγωγή πιθανότατα θα εξελιχθεί σε σύλληψη με την κομμώτρια να οδηγείται στον εισαγγελέα Ηρακλείου στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πλήρης συμμόρφωση των καφέ και χώρων εστίασης

την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, πλήρης συμμόρφωση στα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση έδειξαν οι ιδιοκτήτες καφέ και καταστημάτων εστίασης στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του λοιμοξωλόγου, Στέφανου Τσιόρδα, άρχισαν να κλείνουν ένα – ένα τα καταστήματα κατεβάζοντας ρολά.
Μάλιστα, χαρακτηριστικές είναι οι σημερινές φωτογραφίες από το κέντρο του Ηρακλείου στο οποίο δεν κυκλοφορεί… ψυχή ενώ οι λιγοστοί πολίτες που χρειάστηκε να κατέβουν είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα φορώντας μάσκες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.