search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:45
MENU CLOSE

«Οδύνη» Μηταράκη για το νεκρό παιδί στη Μόρια

16.03.2020 15:56
mitarakis-1.jpg
 
«Βαθύτατη οδύνη» για την απώλεια του εξάχρονου παιδιού από πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Μόριας εκφράζει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.
 
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει: «Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα το τραγικό συμβάν της απώλειας του εξάχρονου παιδιού, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο ΚΥΤ της Μόριας. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του».

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί έχασε τη ζωή του, όταν ξέσπασε φωτιά, από άγνωστη μέχρι ώρα αιτία, στο βόρειο τμήμα του ΚΥΤ της Μόριας. Η σορός του παιδιού βρέθηκε στα αποκαΐδια ενός κοντέινερ από πυροσβέστες.
 
Στο σημείο παραμένουν πυροσβέστες και αστυνομικοί και το ανακριτικό της Πυροσβεστικής διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33