search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:09
MENU CLOSE

Πάρτι στο… Instagram ετοιμάζουν Μαραβέγιας και Μποφίλιου

17.03.2020 09:56
Πάρτι στο... Instagram ετοιμάζουν Μαραβέγιας και Μποφίλιου - Media

 

Ο Κωστής Μαραβέγιας απόλυτα συνειδητοποιημένος σχετικά με την επικινδυνότητα της μετάδοσης του κορωνοϊού, συμμορφώνεται στα μέτρα και μένει σπίτι.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι σταματά και να τραγουδά. Ακόμα και στο σπίτι ο καθένας από εμάς μπορεί να περάσει ευχάριστα την ώρα του και αυτό θέλει να μεταδώσει και στους υπόλοιπους.

Για τον λόγο αυτόν, λοιπόν, καλεί τους διαδικτυακούς του φίλους στο «Καραντίνα Παγκράτι»!

Πρόκειται για ένα πάρτι που θα διοργανώσει διαδικτυακά και συγκεκριμένα, στο Ιnstagram! Ο καλλιτέχνης θα τραγουδήσει ζωντανά στο instagram σήμερα Τρίτη, στις 16.00, ενώ μαζί του θα είναι και η Νατάσα Μποφίλιου!

«Το κορίτσι αυτό που όμοιο του δεν έχει, που το υπεραγαπώ και το θαυμάζω, θα μου-μας κάνει παρεάκι αύριο Τρίτη στις 16:00 εδώ στο instalive, στην «Καραντίνα Παγκράτι», που εγκαινίασα με το λαμπρό μου φίλο και φιλόσοφο @theofanistasis και τον ψηφιακό ανθρωπισμό του. Η @natassabofiliouofficial με την φωτεινή καρδιά της και το ζεστό της χαμόγελο στην καραντίνα της Τρίτης. Δεχόμαστε παραγγελιές, ερωτήσεις και τσακίρ κέφι σας λέμε και κανα τραγουδάκι. Με κάλτσες αγάπη και πιτζάμες θα το περάσουμε κι αυτό αδέλφια» έγραψε στην ανάρτησή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:08