search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:33
MENU CLOSE

Με ένα συγκινητικό μήνυμα η Ελένη Φουρέϊρα μας καλεί να «Μείνουμε Σπίτι» (Photo)

17.03.2020 17:25
foureira-kentriki

 

Με ένα δυνατό και συγκινητικό μήνυμα για τις κρίσιμες στιγμές που περνά όλος ο πλανήτης με τον κορονοϊό η Ελένη Φουρέιρα, παροτρύνει, παράλληλα, τους περισσότερους από 1 εκατομμύριο followes της να μείνουν στο σπίτι! Ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, η Ελένη Φουρέιρα μένει στο σπίτι και, μέσω των social media, έστειλε το μήνυμά της, δανειζόμενη ένα κείμενο της Kitty O’Meara γεμάτο αισιοδοξία.

«Και οι άνθρωποι έμειναν σπίτι. Και διάβαζαν βιβλία και άκουγαν και ξεκουράζονταν και γυμνάζονταν και έκαναν τέχνη και έπαιζαν παιχνίδια και μάθαιναν νέους τρόπους για να υπάρχουν. Και άκουσαν ακόμα πιο βαθιά… Κάποιοι διαλογίζονταν, κάποιοι προσεύχονταν, κάποιοι χόρευαν. Κάποιοι συνάντησαν τις σκιές τους. Και οι άνθρωποι άρχισαν να σκέφτονται διαφορετικά. Και οι άνθρωποι θεραπεύτηκαν. Και, χωρίς ανθρώπους που ζουν σε αδαείς, επικίνδυνους, ανόητους και χωρίς καρδιά τρόπους, η γη άρχισε να θεραπεύεται. Και όταν ο κίνδυνος πέρασε και οι άνθρωποι βρέθηκαν και πάλι, πενθούσαν για τις απώλειές τους, έκαναν νέες επιλογές και ονειρεύτηκαν νέες εικόνες και δημιούργησαν νέους τρόπους για να ζήσουν και να θεραπεύσουν τη γη πλήρως, όπως είχαν θεραπευτεί», αναφέρει το κείμενο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#stayhome #staystrong #staysafe #menoumespiti 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:33