search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:33
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Δυσοίωνη πρόβλεψη Κων. Δασκαλάκη – «Φοβάμαι ότι θα έχουμε πολλές Λομβαρδίες» (Video)

23.03.2020 18:14
Κορωνοϊός: Δυσοίωνη πρόβλεψη Κων. Δασκαλάκη - «Φοβάμαι ότι θα έχουμε πολλές Λομβαρδίες» (Video) - Media
 
Την έντονη ανησυχία του για το πώς εξελίσσεται η επιδημία του κορωνοϊού και πώς αποτελεσματικά είναι τα μέτρα που λαμβάνει η ηγεσία των ΗΠΑ για την αντιμετώπισή της εξέφρασε μιλώντας στο Open o γνωστός Έλληνας καθηγητής στο ΜΙΤ, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Δασκαλάκης σημείωσε ότι η πολιτική ηγεσία των ΗΠΑ έχει αργήσει πολύ και ότι τα πράγματα δεν δείχνουν να εξελίσσονται καλά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πιστεύω ότι υπάρχει κίνδυνος να προκύψει μια ή πολλές Λομβαρδίες εδώ».
 
Ο κ. Δασκαλάκης σημείωσε ότι «αυτό που συμβαίνει μας δείχνει πόσο εύθραυστη είναι η ζωή που ξέρουμε και πόσο δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένες τις απλές χαρές που έχουμε σε μια νορμάλ κατάσταση», προσθέτοντας ότι αυτή είναι «η στιγμή για υπευθυνότητα και κοινωνική ευθύνηγια να καταφέρουμε να ξεφύγουμε από αυτό τον εφιάλτη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:32