search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:52
MENU CLOSE

Τσίπρας στην ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Aρωγοί στην μάχη υπέρ της υγείας των πολιτών, αυστηροί κριτές όπου χρειάζεται

26.03.2020 18:19
ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Επικαιροποίηση του προγράμματος με 5 προτεραιότητες- Το πολιτικό δίλημμα της επόμενης μέρας - Media
 
Μήνυμα στήριξης στην προσπάθεια της Πολιτείας να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορωνοϊού έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την τηλεδιάσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι αυστηρός κριτής της κυβέρνησης όσο δεν υλοποιούνται αποτελεμαστικά μέτρα στήριξης της Δημόσιας Υγείας.
 
Στο μέτωπο της οικονομίας πάντως κατηγόρησε την κυβέρνηση για το ότι δεν παίρνει οριζόντια μέτρα στήριξης και εξέφρασε ανησυχία για νέα ύφεση.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:
 
«Αυτό που προέχει τούτη την ώρα είναι η προστασία της υγείας των πολιτών. Να ενισχυθεί το ΕΣΥ, να προσληφθούν άμεσα νοσηλευτές και γιατροί, να αυξηθούν οι κλίνες εντατικής θεραπείας.
 
Θα σταθούμε αρωγοί με εποικοδομητικές προτάσεις στη μάχη για τη προστασία της ζωής αλλά και αυστηροί κριτές στο βαθμό που δεν υλοποιούνται αποτελεσματικά μέτρα από τη κυβέρνηση για τη στήριξη της Δημόσιας υγείας.
 
Στο μέτωπο της οικονομίας τα πράγματα δυστυχώς είναι ακόμη πιο δυσάρεστα.
 
Η χώρα μας είναι ουραγός στη Ευρώπη σε μέτρα στήριξης της οικονομίας, ενώ ταυτόχρονα υιοθετεί πλήρως ένα μοντέλο εργασιακής ανασφάλειας, απολύσεων και μισών μισθών.
 
Αν επιμείνουν σε ημίμετρα και δε λάβουν γενναία οριζόντια μέτρα, πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε έκρηξη της υφεσης και της ανεργίας και οι κόποι του λαού μας θα πάνε στράφι».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03