19/09/2020 06:29:31

ΕΡΤ: Καβγάς Κανέλλη - Μακρυγιάννη για τις πληρωμές των ιδιωτικών ΜΕΘ, «Είναι η Όλγα Τρέμη ΣΥΡΙΖΑ»; (Video)

ΕΡΤ: Καβγάς Κανέλλη - Μακρυγιάννη για τις πληρωμές των ιδιωτικών ΜΕΘ, «Είναι η Όλγα Τρέμη ΣΥΡΙΖΑ»; (Video) - Media

 

Διαπληκτίστηκαν στην εκπομπή της ΕΡΤ, η Όλγα Τρέμη και ο Γιάννης Μακρυγιάννης με τον Ηλία Κανέλλη με αφορμή τη Δημόσια Υγεία και την σφοδρή κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση για την αύξηση της αμοιβής των ΜΕΘ στις ιδιωτικές κλινικές. 

Ο Κ. Χατζηδάκης υποστήριζε ότι έχουν αυξηθεί οι δαπάνες για την υγεία καθώς και οι ΜΕΘ ενώ παραπονέθηκε για την κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση.

"Με δεδομένα δημοσίου τομέα, το κόστος για έναν γιατρό και 5 νοσηλευτές είναι 250 ευρώ γιατί ο ιδιώτης γιατρός θέλει 800 ευρώ για να συνδράμουν κάποιον όταν είναι μεταξύ ζωής και θανάτου;" είπε η Όλγα Τρέμη.

"Προσπάθησα να μπω στα παππούτσια του ανθρώπου που του λέτε 800 ευρώ και όταν του λέτε 800 ευρώ και το αποδέχεται επειδή υπάρχει κρίση δεν καταλαβαίνω γιατί με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά κάνετε διαχείριση του θέματος στις ιδιωτικές ΜΕΘ" είπε η Όλγα Τρέμη για να γίνει στόχος του Ηλία Κανέλλη, ότι αυτά τα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Εκεί παρενέβη Γιάννης Μακρυγιάννης που του είπε: "Όταν μιλάει κάποιος θα τον λέτε ΣΥΡΙΖΑ; Κομμένη πλάκα. Και η Όλγα Τρέμη ΣΥΡΙΖΑ;"  

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.