04/06/2020 16:41:25

Νετανιάχου: Στο εξής όλοι οι Ισραηλινοί πρέπει να φορούν μάσκα όταν είναι σε δημόσιο χώρο

Νετανιάχου: Στο εξής όλοι οι Ισραηλινοί πρέπει να φορούν μάσκα όταν είναι σε δημόσιο χώρο - Media

 

Όλοι οι Ισραηλινοί πρέπει να φορούν μάσκα στο πρόσωπο όταν είναι σε δημόσιο χώρο ως μέτρο πρόληψης κατά του κορωνοϊού, δήλωσε ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

"Σας ζητούμε, πολίτες του Ισραήλ, όλοι σας, να φοράτε μάσκα όταν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο", είπε ο Νετανιάχου σε τηλεοπτική του ομιλία προσθέτοντας ότι οι πολίτες μπορούν να αυτοσχεδιάζουν αν δεν έχουν τις τυποποιημένες μάσκες που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο.

Ο Νετανιάχου είπε για τις επικείμενες θρησκευτικές γιορτές, συμπεριλαμβανομένου του εβραϊκού Πάσχα, ότι θα πρέπει οι οικογένειες να τις γιορτάσουν μόνες τους, μόνο τα άμεσα μέλη της οικογένειας.

Το Ισραήλ έχει λάβει αυστηρά μέτρα σε μια προσπάθεια να αναχαιτίσει την ταχύτητα της επιδημίας. Η χώρα έχει καταγράψει περισσότερα από 6.000 κρούσματα, 25 Ισραηλινοί κατέληξαν από τη νόσο του Covid-19, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.