search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:19
MENU CLOSE

Καινούργιου για Κορομηλά: «Δε θέλω όταν μεγαλώσω να δίνω συνεντεύξεις και να είμαι τόσο πικρόχολη»

04.04.2020 10:49
Καινούργιου για Κορομηλά: «Δε θέλω όταν μεγαλώσω να δίνω συνεντεύξεις και να είμαι τόσο πικρόχολη» - Media

 

Tα διαδικτυακά video chats στο Instagram είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Σε ένα από αυτά η Δέσποινα Καμπούρη ρώτησε την Κατερίνα Καινούργιου αν μιλάει με τη Ρούλα Κορομηλά και αν είναι παρεξηγημένες μετά τα  όσα είχε αναφέρει στη συνέντευξή της στο Νίκο Χατζηνικολάου. 

“Όχι (δεν μιλάμε) και δεν με αφορά να τη λύσω, δεν είναι παρεξήγηση. Έδωσε μια συνέντευξη, είχε πει κάποια πράγματα που εγώ θεώρησα λάθος και προσβλητικά. Ήταν για μένα κάπως στενάχωρο γιατί εγώ τη σέβομαι τη Ρούλα. Έχω δουλέψει μαζί της κι έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα, γιατί η Ρούλα ήταν από τους ανθρώπους που δε με πίστευαν καθόλου. Και με έχουνε μειώσει πάρα πολύ. Όταν ξεκίνησα στον Alpha στο Δέστε τους, ήμουν μια επιλογή του Μουτσινά και ήταν εκείνη στη διεύθυνση του προγράμματος και με φωνάζει στο γραφείο της και μου λέει ‘δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. μη μιλάς’. Επέμενε ο Μουτσινάς κι έλεγε “άστην να πει, την έχω επιλέξει’», απάντησε η παρουσιάστρια.

»Εγώ ήμουν πάντα πολύ ευγενικό κορίτσι, άκουγα τις συμβουλές της και ξαφνικά βλέπω μία συνέντευξη -ενώ πριν τρία χρόνια μου είχε στείλει ένα μήνυμα και μου είχε πει ‘μπράβο για την πορεία σου’- στην οποία με μειώνει όσο καμία άλλη. Δεν αξίζει να ασχοληθώ. Να ‘ ναι καλά. Να σου πω κάτι βρε Δέσποινα; Είπα από μέσα μου, μπορεί να περάσουν τα χρόνια και ποτέ να μην καταφέρω να κάνω την καριέρα της Κορομηλά ή της Μενεγάκη. Δεν έχει σημασία. Αυτές οι γυναίκες είναι πάρα πολύ σπουδαίες. Δεν θέλω όταν μεγαλώσω να φτάσω στο σημείο να δίνω συνεντεύξεις και να είμαι τόσο πικρόχολη. Έδωσε μία συνέντευξη στην οποία είπε τόσο ωραία πράγματα για τη ζωή της και όλοι μείναν σε αυτά που είπε για την Καινούργιου” συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15