search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:00
MENU CLOSE

Κορωνοϊός- Μπόρις Τζόνσον: Υποβάλλεται σε θεραπεία με οξυγόνο στο νοσοκομείο

06.04.2020 09:28
Σε κρίσιμο σημείο οι εμπορικές διαπραγματεύσεις του Brexit - Media

 

Σε νέες εξετάσεις υποβάλλεται σήμερα σε νοσοκομείο του Λονδίνου ο Μπόρις Τζόνσον, καθώς 10 μέρες μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό συνεχίζει να εμφανίζει επίμονα συμπτώματα, συμπεριλαμβανόμενου υψηλού πυρετού και βήχα. Σύμφωνα με την Daily Mail ο Βρετανός πρωθυπουργός «πιστεύεται ότι λαμβάνει θεραπεία με οξυγόνο» ενώ πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι «ρίσκαρε την υγεία του» εξακολουθώντας το διάστημα της ανάρρωσής του να εργάζεται με πυρετώδη ρυθμό.

Ένας βουλευτής υπονόησε, μάλιστα, ότι η επιθυμία να μιμηθεί τον ήρωά του, τον ακούραστο Ουίνστον Τσώρτσιλ, έκανε κακό στην υγεία του και ότι χρειάζεται ξεκούραση.

Mε τα συμπτώματα να επιμένουν επί δέκα ημέρες αφότου διαγνώστηκε με Covid-19, o Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον διακομίστηκε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο «St Thomas», όπως αποκαλύπτουν οι Times του Λονδίνου με την κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ να διερωτώνται εάν μπορεί να συνεχίσει την διακυβέρνηση της χώρας. Ένοπλοι αστυνομικοί είχαν περικυκλώσει χθες το βράδυ το κτίριο του νοσοκομείου «St Thomas», όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα των «Times». Από την πλευρά της, η Ντάουνινγκ Στριτ επιμένει ότι ο πρωθυπουργός της χώρας δεν είναι επείγον περιστατικό και παραμένει επικεφαλής της κυβέρνησης.

Ωστόσο, σήμερα θα προεδρεύσει της συνεδρίασης του κυβερνητικού κλιμακίου το οποίο χειρίζεται την αντιμετώπιση της κρίσης ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Ντομινίκ Ράαμπ, όπως ανέφερε είπε πηγή προσκείμενη στη βρετανική κυβέρνηση στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:59