search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:43
MENU CLOSE

Ένταση στον Ευαγγελισμό: Αστυνομικοί προσπάθησαν να διακόψουν κινητοποίηση γιατρών – Αποχώρησαν μετά από αποδοκιμασίες (Photos/Video)

07.04.2020 07:28
Ένταση στον Ευαγγελισμό: Αστυνομικοί προσπάθησαν να διακόψουν κινητοποίηση γιατρών – Αποχώρησαν μετά από αποδοκιμασίες (Photos/Video) - Media

 

Ένταση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης στο προαύλιο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να διαλύσουν συγκέντρωση της ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών.

Ο Ηλίας Σιώρας, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, κατήγγειλε κυβερνητική προσπάθεια φίμωσης των υγειονομικών, ωστόσο αυτό δεν κάμπτει τον αγώνα τους, σημείωσε. Στην κινητοποίηση που συμμετείχαν υγειονομικοί και εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων.

Μετά την παρέμβαση στους επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων γιατρών, νοσηλευτών και του παρόντα βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκου Καραθανασόπουλου που συμμετείχε στην κινητοποίηση, και εν μέσω συνθημάτων των συγκεντρωμένων, οι δυνάμεις αποχώρησαν και βγήκαν έξω από το προαύλιο του νοσοκομείου.

Στο μεταξύ, όπως φαίνεται στο βίντεο, μπροστά την εικόνα των γιατρών που διεκδικούν τα αυτονόητα για το σύστημα Υγείας, οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του Mega ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα όταν ο ρεπόρτερ ανέφερε ότι οι γιατροί αποδοκίμασαν αστυνομικούς, κατηγορώντας τους ότι παραβίασαν τα μέτρα για τον ιό.

Ήρωες με λευκές και πράσινες μπλούζες, αλλά φτάνει να είναι υπάκουοι…

 

Πηγή φωτο 902.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:35